За какво се използват сушилните за нокти и лампите за фототерапия?

2021-08-21

Често чувам някои познати думи, като изсушители на въздуха и фототерапевтични лампи за ноктопластика, но не мога да кажа конкретните функции и разлики. Днес ще го обобщя с вас.
The nature of the nail dryer and the phototherapy lamp are similar, and both play the role of drying the nail polish during the manicure process.
Разликата е, че принципът на работа на сешоара е същият като този на битовия сешоар. Лакът за нокти може да изсъхне бързо, като се съхранява силата на вятъра, а можете да използвате обикновен лак за нокти.
Лампата за фототерапия се използва за фототерапия на нокти. Лакът се изсушава с UV лазер. Не е подходящ за общ лак за нокти, а предимството е, че издържа дълго време.
Сушилнята е най-ранната машина за сушене на лак за нокти в индустрията за нокти. С развитието на индустрията за нокти на пазара се появяват различни лакове за нокти и много фототерапевтични лампи за фототерапия, известни също като лампи за фототерапия за нокти, се използват изключително в процеса на ноктопластика. Съхнене и втвърдяване на лепило за лак за нокти.

Нормалният лак за нокти не може да се суши с лампа за фототерапия. Смята се, че не съдържа съставките на лепилото за фототерапия. Това не само е грозно, но и свива лака за нокти, създава бръчки и уврежда ноктите ви.





We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy